Nagels

Bij ons kom je helemaal tot rust. Een moment voor jezelf

Studio Rosa

Voor een optimale huidconditie.

U kiest de gellak zelf uit in een mooie stijlvolle kleur. Twee tot drie weken schitterende nagels en goed bestand tegen dagelijks gebruik. Het is een ‘nagellak’ die gedragen wordt als een gel en snel verwijderbaar is.

Gellak word dus aangebracht op de natuurlijke nagel, eerst gaan wij je nagels vijlen in vorm en je nagelriemen worden behandeld .
De eerste laag is een base-gel vervolgens 2 keer de kleur gel naar keus en dan de top gel , deze worden per laag in een UV lamp uitgehard. Keus uit verschillende kleuren.
Het is absoluut niet schadelijk voor je nagels, je nagels worden er sterker van.

Maak vandaag nog een afspraak

Heb je altijd al mooie nagels willen hebben?

Hiervoor is een oplossing door middel van gelnagels. Ook voor nagelsbijters is dit een mooie oplossing om van het nagelsbijten af te komen. Hieronder een korte uitleg over de soorten nagels en tips om jouw nagels mooi te houden.

Gelnagels worden toegepast voor het verstevigen en het verlengen van de nagels. Bij het verstevigen van de nagels wordt de gel alleen aangebracht op de nagels. Bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van tips. Tips zijn verlengstukjes van plastic

De gel is een stroperige substantie welke pas hard wordt onder UV licht. Het voordeel hiervan is dat de nagels makkelijk gemodelleerd kunnen worden doordat deze onder de speciale UV lamp worden gehouden.

Bij het zetten van gelnagels heb ik de volgende werkwijze:

  • Als eerste zullen jouw handen worden gedesinfecteerd waarna de nagelriemen worden losgemaakt. Om er voor te zorgen dat de tip goed hecht, wordt de nagel eerst vetvrij gemaakt
  • De tip wordt geplaatst en op de gewenste lengte geknipt
  • Met een vijl wordt het randje van de tip gevijld totdat de tip en de nagel dezelfde lengte heeft en de nagel en de tip een geheel vormen
  • Nu kan de gel op de nagel worden aangebracht
  • Dan worden er twee laagjes gel aangebracht, die onder een speciale UV lamp worden uitgehard

Afhankelijk van de gewenst look kunt u kiezen uit een blanke gellaag (naturel), French Manicure, Gel Polish of een Nail-art print.

Prijslijst nagels

Prijslijst voeten

French manicure:

bij French manicure wordt gebruik gemaakt van een witte of off-white gel laag op de vrije rand van de nagel.

Gel Polish is als vervanging van nagellak. De polish blijft 3 tot 4 weken prachtig zitten zoals een gewone gel. Gel Polish kan ook op de natuurlijke nagels worden aangebracht. Ideaal voor als u mooi verzorgde nagels wilt hebben waar u niet naar om hoeft te kijken maar toch geen gel nagels wilt. Nail-art zijn kleine kunstwerkjes op de nagels. De mogelijkheden met nail-art zijn eindeloos. Ik gebruik daarvoor stripers, glittergels, colorgels, acrylverf, steentjes en glitterpoeder.

Als de gel uitgehard is, wordt er met een vijl het uiteindelijke model gevijld en de nagel wordt gepolijst. Voor de verzorging van de nagelriemen worden deze ingesmeerd met een nagelriemolie.

Als ik klaar ben met je nagels, hoef je je nagels dus niet meer te lakken en je nagels blijven drie tot vier weken mooi. De tijdsduur voor de behandeling is ongeveer anderhalf uur.

Na drie tot vier weken zullen de nagels uitgroeien en ik kan deze uitgroei met gel weer opvullen. Deze behandeling duurt ongeveer een uur.

Nagelbijters

Bij Nagelbijters zie je vaak dat ze een kort nagelbed hebben en meegegroeide stugge nagelriemen. Het vlees van de vingertoppen komt vaak onder de vrije rand van de nagel uit. Hierdoor kan de verlenging bij een eerste set kunstnagels nooit lang zijn. Er is dan niet genoeg stevigheid en de kans op breuk wordt hierdoor vergroot. Omdat je geen lange nagels gewend bent is de kans ook groot dat je tijdens je dagelijkse bezigheden overal tegen aan stoot. Daarom ga je na de eerste behandeling met een kleine verlenging naar huis. Je zult eerst moeten wennen dat jij je vingertoppen niet meer kunt gebruiken. Het is nu (bijna) onmogelijk om nog nagels te bijten. Het zou bovendien ook zonde zijn van je mooie nieuwe nagels.

Tips:

Tot slot een aantal tips voor de verzorging van gelnagels:

Gebruik handschoenen als je gaat schoonmaken met bijtende middelen zoals ammonia, spiritus en antikalk middeltjes om te voorkomen dat de gelnagels loslaten. Gebruik nagellak remover zonder aceton. Gebruik dagelijks nagelriem olie om de kunstnagels mooi en in conditie te houden. Laat kunstnagels altijd verwijderen, zodat je ook na je kunstnagels mooie nagels behoudt.

Schrijf je in voor onze nieuwsletter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste acties, kortingen en releases van nieuwe functies