Nagels

nAGELS

Heb je altijd al mooie nagels willen hebben?

Wij bieden verschillende nagel behandelingen aan. Je kan kiezen uit Gelnagels met verlening, Biab / Gel lak behandeling en natuurlijk vergeten wij de voeten niet. Die kunnen ook mooi worden gelakt met gel lak in een kleur of French manicure. Lees hieronder meer over onze nagel behandelingen.

Maak vandaag nog een afspraak

Kin ontharen

Gel Nagels

Altijd al mooie lange nagels willen hebben?

Hiervoor is een oplossing door middel van gelnagels. Ook voor nagelsbijters is dit een mooie oplossing om van het nagelsbijten af te komen. Hieronder een korte uitleg over de soorten nagels en tips om jouw nagels mooi te houden.

Gelnagels worden toegepast voor het verstevigen en het verlengen van de nagels. Bij het verstevigen van de nagels wordt de gel alleen aangebracht op de nagels. Bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van tips. Tips zijn verlengstukjes van plastic

De gel is een stroperige substantie welke pas hard wordt onder UV licht. Het voordeel hiervan is dat de nagels makkelijk gemodelleerd kunnen worden doordat deze onder de speciale UV lamp worden gehouden.

Bij het zetten van gelnagels werken wij met de volgende werkwijze:

  • Als eerste zullen jouw handen worden gedesinfecteerd waarna de nagelriemen worden losgemaakt. Om er voor te zorgen dat de tip goed hecht, wordt de nagel eerst vetvrij gemaakt
  • De tip wordt geplaatst en op de gewenste lengte geknipt
  • Met een vijl wordt het randje van de tip gevijld totdat de tip en de nagel dezelfde lengte heeft en de nagel en de tip een geheel vormen
  • Nu kan de gel op de nagel worden aangebracht
  • Dan worden er twee laagjes gel aangebracht, die onder een speciale UV lamp worden uitgehard

Afhankelijk van de gewenste look kunt u kiezen uit een blanke gel laag (naturel), French Manicure, Gel lak of een Nail-art print.

Biab / Gel lak

Dit is een methode wat wordt toegepast op de natuurlijke nagel. Hierbij passen wij geen verlening toe. Biab is de afkorting voor Builder Gel in a Bottle. Dit betekend dat wij als basis laag standaard een stveriger product kiezen om lang plezier te hebben van je nagels. Je kan bij deze behandelingen een mooie kleur gel lak kiezen voor perfect gelakte nagels. Wij hebben meer dan 250 kleuren op voorraad zo voor ieder wat wils.  Drie weken lang genieten van schitterende nagels die goed bestand zijn tegen dagelijks gebruik. 

Biab word dus aangebracht op de natuurlijke nagel, eerst gaan wij je nagels vijlen in vorm en worden de nagelriemen behandeld. 
De eerste laag is een Biab laag vervolgens 2 keer de kleur gel naar keus en dan de top gel , deze worden per laag in een UV lamp uitgehard. 

 

Prijslijst nagels

Prijslijst voeten

Gel lak voet

Naast de nagels van de handen vergeten wij natuurlijk de nagels van de voeten niet. Zeker in de zomermaanden zijn mooie gelakte teennagels niet weg te denken. Je kiest bij een gel lak voet behandeling uit een van onze 250 gel lak kleuren, of een mooie frisse French manicure. Gel lak op de teennagels blijft vaak lang zitten. Zo kan je wel 6 weken genieten van mooi gelakte teennagels.

Nagelbijters

Bij Nagelbijters zie je vaak dat ze een kort nagelbed hebben en meegegroeide stugge nagelriemen. Het vlees van de vingertoppen komt vaak onder de vrije rand van de nagel uit. Hierdoor kan de verlenging bij een eerste set kunstnagels nooit lang zijn. Er is dan niet genoeg stevigheid en de kans op breuk wordt hierdoor vergroot. Omdat je geen lange nagels gewend bent is de kans ook groot dat je tijdens je dagelijkse bezigheden overal tegen aan stoot. Daarom ga je na de eerste behandeling met een kleine verlenging naar huis. Je zult eerst moeten wennen dat jij je vingertoppen niet meer kunt gebruiken. Het is nu (bijna) onmogelijk om nog nagels te bijten. Het zou bovendien ook zonde zijn van je mooie nieuwe nagels.

Tips:

Tot slot een aantal tips voor de verzorging van gelnagels:

Gebruik handschoenen als je gaat schoonmaken met bijtende middelen zoals ammonia, spiritus en antikalk middeltjes om te voorkomen dat de gelnagels loslaten. Gebruik nagellak remover zonder aceton. Gebruik dagelijks nagelriem olie om de kunstnagels mooi en in conditie te houden. Laat kunstnagels altijd verwijderen, zodat je ook na je kunstnagels mooie nagels behoudt.

Schrijf je in voor onze nieuwsletter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste acties, kortingen en releases van nieuwe functies