Wenkbrauw & wimperstyling

Wenkbrauw en Wimper styling

Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de uitdrukking van je gezicht. Mooie donkere wenkbrauwen laten je gezicht spreken. Niet iedereen heeft van zich zelf volle donkere wenkbrauwen. Voor mensen met lichte en dunne haartjes is het verven van de wenkbrauwen een oplossing.

Maak vandaag nog een afspraak

Wenkbrauw styling 

Wenkbrauwstyling is een populaire techniek om je wenkbrauwen perfect in vorm te krijgen. Er zijn verschillende methoden die gebruikt kunnen worden, waaronder browmapping, epileren, waxen en threading. 

Browmapping is een techniek waarbij de vorm van je wenkbrauwen wordt bepaald op basis van de natuurlijke vorm van je gezicht. Door de juiste punten op je gezicht te markeren, kan een specialist de perfecte vorm voor je wenkbrauwen bepalen. 

Epileren is een methode waarbij ongewenste haartjes met de pincet worden verwijderd. Dit is een nauwkeurige techniek die vaak wordt gebruikt om de vorm van de wenkbrauwen te definiëren. 

Threading is een techniek waarbij een specialist een draad gebruikt om ongewenste haartjes te verwijderen. Het verwijdert de haartjes vanaf de wortel. 

Waxen is een ander veelgebruikte methode voor het verwijderen van ongewenste haartjes. Bij deze techniek wordt warme wax aangebracht op de huid en vervolgens snel verwijderd, samen met de haartjes. 

Wenkbrauwen Verven 

 • – Browmapping
 • – Shapen
 • – Verven
 • – Epileren en harsen 

Het verven van de wenkbrauwen is een populaire techniek om de kleur en definitie van je wenkbrauwen te verbeteren. 

Het verven van je wenkbrauwen kan verschillende voordelen hebben. Het kan helpen om dunne wenkbrauwen er voller uit te laten zien, grijze haren te bedekken of gewoon een nieuwe look te creëren. Het is een snelle en effectieve manier om je gezicht een mooie uitstraling te geven, en dat zonder make-up! 

Deze behandeling is dus inclusief het shapen, epileren en waxen!

Henna Brows

 • – Browmapping
 • – Shapen
 • – Henna
 • – Epileren / Harsen         

Bij Henna Brows wordt er gebruik gemaakt van een hennapoeder dat gemengd wordt met water om een pasta te vormen. Deze pasta wordt vervolgens aangebracht op de wenkbrauwen en moet enige tijd intrekken. Na de behandelingen mogen de wenkbrauwen 24-48 uur niet in contact komen met water. Het is verschillend per persoon hoelang de henna op de huid blijft zitten, dit hangt af van de huid en hoeveelheid van de haartjes. Zo blijft bij een vette huid blijft de Henna minder lang zitten.

Vermijdt alles rondom de wenkbrauwen, denk hierbij aan: geen oliën, geen water, geen crèmes en niet reinigen rondom de wenkbrauwen. 

In het algemeen blijft de henna ongeveer 3 tot 10 dagen op de huid en 5-6 weken op de haren.  In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft henna dus veel langer in de haartjes zitten. Henna Brows is een geweldige optie als je op zoek bent naar een semi-permanente oplossing voor het verbeteren van je wenkbrauwen. 

Wimpers verven

Wimpers verven is een populaire schoonheidsbehandeling waarbij een speciale verf wordt aangebracht om de wimpers voller en donkerder te maken. Het is een geweldige optie voor mensen met lichte wimpers die graag een meer gedefinieerde oogopslag willen hebben zonder het gedoe van mascara. 

Bij het verven van wimpers wordt er gebruik gemaakt van een speciale verf die veilig is voor gebruik rondom de ogen. 

Het verven van de wimpers heeft verschillende voordelen. Het kan de wimpers donkerder en voller maken, waardoor de ogen meer opvallen. 

Lash lift 

Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van Wimperextensions of mascara.

Het is een andere techniek dan bij de standaardbehandeling ‘wimperpermanent’, omdat bij deze techniek geen rolletjes worden gebruikt. De behandeling is pijnloos en absoluut niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers omdat er gebruik wordt gemaakt van siliconen pads en goedgekeurde vloeistoffen. Bij deze behandeling worden de wimpers ook geverfd.

Voordelen:

Ben je allergisch voor Wimperextensions? Zo krijg je toch volle, gekrulde wimpers zonder mascara

 • Houdbaarheid volume: 6 tot 8 weken
 • Natuurlijke uitstraling
 • Geen verzorging nodig
 • Bestendig tegen vocht & slapen
 • Ideaal voor op vakantie

Harsen gezicht

Het harsen van het gezicht is een veelgebruikte methode om ongewenst gezichtshaar te verwijderen. Het kan worden toegepast op verschillende delen van het gezicht, zoals de bovenlip, wenkbrauwen, kin, kaaklijn en de wangen. 

Prijslijst harsen

Prijslijst Wenkbrauwen & wimperstyling

Schrijf je in voor onze nieuwsletter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste acties, kortingen en releases van nieuwe functies