Cryolipolyse

Bevries je vet weg cryolipolyse!

Cryolipolyse: Deze koudetechniek is het nieuwe wapen tegen allerlei vetrandjes die niet meer welkom zijn. De Body-Wizard Duo is een innovatieve Freezesculpting machine, die is ontwikkeld na de ontdekkingen dat vetcellen niet tegen temperaturen beneden 8 graden Celsius kunnen. Dan sterven ze namelijk af.

6

Maak vandaag nog een afspraak

Zijn de vetcellen die “bevroren” zijn definitief weg? Ja, deze voert het lichaam op een natuurlijke manier af.
• Is het veilig op de lange termijn? Zeker, deze methode geeft lange termijn resultaten zonder operaties.
• Moet ik op dieet om te voorkomen dat het terugkomt? Een gezonde leefstijl erop nahouden is aan te raden.
• Er zijn meer behandelmogelijkheden, hoe maak ik mijn keuze? Door bij ons een intakegesprek aan te vragen en zelf af te wegen wat voor u goed voelt.

• Wat maakt de Body-Wizard Duo zo speciaal? Door de 4 separaat in te stellen koppen kunnen zelfs 4 afzonderlijke plaatsingen in 1 uur behandeld worden. Hierdoor is de Body-Wizard Duo uitermate geschikt voor het behandelen van meerdere locaties tegelijk en duo behandelingen. Ook is het 3 min. opwarmen van de cellen tot +40°C op het te behandelen gebied uniek. Daarna start het koelen tot max. -11°C.
• Wat kost een cryolipolyse behandeling? Tijdens het intakegesprek rekenen wij dit voor u uit.

Een cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen. Het is de oplossing voor iedereen die niet de gelegenheid heeft actief te kunnen sporten om hun lichaam naar wens te vormen.

Met de Body-Wizard geen operatie geen naalden en geen speciaal dieet!

Schrijf je in voor onze nieuwsletter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste acties, kortingen en releases van nieuwe functies