Wimperextensions

Wimperextensions

Wimperextensions voor een betoverende oogopslag. Elke vrouw is dol op mooie opvallende ogen. De wimpers zijn het daarbij het paradepaardje. Heb je van jezelf niet veel of korte rechte wimpers. Dan zijn Wimperextensions de uitkomt. Je verlengt de natuurlijk wimper en krijg een zeer mooie sprekende oogopslag. Lees hieronder verder over de verschillende technieken. en boek gemakkelijk online je afspraak.

Kin ontharen

Maak vandaag nog een afspraak

One By one Wimperextensions.

Dit betekent letterlijk 1 vals haartje op 1 natuurlijke wimperhaar. Deze techniek zorgt voor een voller maar natuurlijke oog look. Er zijn verschillende lengtes waar we uit kunnen kiezen van 0.7 tot 0.16 mm. 

 

3D wimperextensions

Volume wimpers wil elke dame. Maak het mogelijk met de nieuwste 3D wimperextensions! De one by one wimperextensions zijn al jaren een trend maar nu kan het nóg voller zelfs op korte of weinig eigen wimpers. We gebruiken extreem dunne, zijde wimperextensions en kunnen hiermee volume opbouwen zonder schade van de eigen wimper!

Voordelen 3D wimperextensions

 • – Voller effect dan one by one Wimperextensions
 • – De Wimperextensions blijven langer zitten
 • – Korte of weinig wimpers? De 3D- techniek is hiervoor zeer geschikt!

Lash lift

 • Het is een wipperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. Deze unieke behandeling is geschikt voor elke wimper soort en lengte.
  Doordat de vormpjes van siliconen zijn, krijgen de wimpers na de lift geen knik zoals wel het geval is bij het gebruik van een wimperkrultang.
  De Lash Lift behandeling blijft ca. 4-6 weken zichtbaar.
  Tijdens de behandeling kunt u ook uw wimpers laten verven, zodat uw natuurlijke wimpers niet alleen mooi gekruld zijn, maar ook diep zwart van kleur.

Voordelen Lash Lift

 • – Resultaat 4-6 weken zichtbaar
  – U hoeft geen wimper krultang meer te gebruiken
  – Voelt licht en natuurlijk aan
  – Ogen lijken groter
  – Geeft een natuurlijke uitstraling
  – Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
  – Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen

Schrijf je in voor onze nieuwsletter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste acties, kortingen en releases van nieuwe functies