Afslanken bij Beauty Centrum Studio Rosa met de cryolipolyse Body-Wizard

Eindelijk van mijn probleem zones af!

Heb je probleem zones waar je graag vet wilt verliezen. Dat kan bij Studio Rosa in Hoevelaken. Met de Cryo lipolyse behandeling met de Body-Wizard Duo. Met deze nieuwste techniek kan je zowel alleen als met zijn tweeën tegelijk de behandeling ondergaan. Lees hieronder meer over deze bewezen techniek.

De schrik van elke vetcel!

Cryolipolyse: Deze koudetechniek is het nieuwe wapen tegen allerlei vetrandjes die niet meer welkom zijn. De Body-Wizard Duo is een innovatieve Freezesculpting machine, die is ontwikkeld na de ontdekkingen dat vetcellen niet tegen temperaturen beneden 8 graden Celsius kunnen. Dan sterven ze namelijk af.
• Zijn de vetcellen die “bevroren” zijn definitief weg? Ja, deze voert het lichaam op een natuurlijke manier af.
• Is het veilig op de lange termijn? Zeker, deze methode geeft lange termijn resultaten zonder operaties.
• Moet ik op dieet om te voorkomen dat het terugkomt? Een gezonde leefstijl erop nahouden is aan te raden.
• Er zijn meer behandelmogelijkheden, hoe maak ik mijn keuze? Door bij ons een intakegesprek aan te vragen en zelf af te wegen wat voor u goed voelt.
• Wat maakt de Body-Wizard Duo zo speciaal? Door de 4 separaat in te stellen koppen kunnen zelfs 4 afzonderlijke plaatsingen in 1 uur behandeld worden. Hierdoor is de Body-Wizard Duo uitermate geschikt voor het behandelen van meerdere locaties tegelijk en duo behandelingen. Ook is het 3 min. opwarmen van de cellen tot +40°C op het te behandelen gebied uniek. Daarna start het koelen tot max. -11°C.
• Wat kost een cryolipolyse behandeling? Tijdens het intakegesprek rekenen wij dit voor u uit.

Een cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen. Het is de oplossing voor iedereen die niet de gelegenheid heeft actief te kunnen sporten om hun lichaam naar wens te vormen.

Met de Body-Wizard geen operatie geen naalden en geen speciaal dieet!

Afslanken bij Beauty Centrum Studio Rosa met de cryolipolyse Body-Wizard

Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Tijdens de behandeling wordt er een geldoekje op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid door de behandelkop/applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt 3 minuten opgewarmd om de vetcellen los te maken waarna het gericht gekoeld zal worden. Dit kan in het begin erg koud aanvoelen, maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, met hun telefoon spelen of een dutje doen. In slechts één uur kunnen maximaal vier lichaamslocaties behandeld worden.

Het effect van cryolipolyse op het lichaam.

Het effect is een langzame omvang vermindering.
De Bodywizard-Duo werkt op basis van koudetherapie, de vetcellen gaan we koelen tot ongeveer 2*C. Onze vetcellen zijn erg gevoelig voor kou en sterven na de behandeling een natuurlijke celdood. Doordat de omliggende cellen zoals
huidcellen en spiercellen geen last van deze koudetherapie werkt het niet op hen.
De behandeling met de Bodywizard-Duo duurt slechts 60 minuten en geeft een blijvend resultaat. Het resultaat kunnen we na enkele weken meten. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 8 tot 16 weken zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Het is een pijnloze behandeling, snel en voor de cliënt een uiterst betaalbaar vergelijkbare behandeling ten op zichtte van andere methodes. Het is het allernieuwste op het gebied van Cryolipolyse.

Tijdens de behandeling wordt een geldoekje op het gebied geplaatst, waarna de huid met een vacuüm-kop wordt “opgezogen”. Tijdens de behandeling kan u kort een trekkend gevoel ervaren, waarna het gebied meteen gericht wordt gekoeld, dit trekkende gevoel zal binnen 15 minuten verdwijnen. Veel mensen gaan tijdens de behandeling lekker een boek lezen, internetten of een dutje doen.

Waar gaat dat behandelde vet naar toe?
Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (“bevroren”), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. Na het 18e levensjaar maken wij ook geen nieuwe vetcellen meer aan.

Welke zones kunnen we behandelen?
• Heupen
• Buik
• Rug
• Love handles
• Billen
• Benen binnenkant -en buitenkant
• Knieën
• Taille
• Maagstreek
• Onderkin

De cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen. De cryolipolyse behandeling is niet bedoeld om mee af te vallen, maar om de vetlaag van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt. Wilt u overgewicht behandelen? Dan is dit helaas niet de juiste manier.

De meest resultaten zullen na een periode van 8 tot 16 weken zichtbaar zijn, daarna blijft het lichaam zeker nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Het is per persoon verschillend hoeveel cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Dit hangt natuurlijk af van uw lichaam en uw vetpercentage. Daarom is er altijd een intake voordat wij kunnen vaststellen wat het aantal geschatte behandelingen gaat worden. Er wordt ook gekeken naar het volume van het te behandelen lichaamsdeel. Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Deze periode heeft de huid ook nodig om weer rustig te herstellen en het effect uiteindelijk groter te laten worden. Tijdens de behandeling kunt u gewoon iets doen wat u zelf wilt. Na de behandeling kunt u gewoon uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.
Wij adviseren afhankelijk van onder andere uw levensstijl gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar.

Om de 8 tot 10 weken behandelen.
Waarom zijn de Cryolipolyse behandelingen om de 10 à 12 weken? Omdat we het lichaam de tijd gunnen de afvalstoffen goed te kunnen verwerken en af te laten voeren. Voordat we gaan behandelen doen we een uitgebreide intake, tevens gaan wij u wegen en meten. Ook nemen wij voor en na foto’s die zijn erg belangrijk ten aanzien van het behaalde resultaat. De behandeling zelf zal 60 minuten duren. Het te behandelen gebied heeft een oppervlakte van maximaal één A4 velletje. Dat houdt in bijv. een buik of 2 bovenarmen.

Drink voldoende water!
Daarbij is tussen de gehele kuur/afslankbehandeling raadzaam om dagelijks voldoende te bewegen en 1.5 tot 2 liter vocht in te nemen in de vorm van water of bijv. kruidenthee. Alcohol en veel koffie onttrekken juist vocht, deze dan ook gelieve zoveel mogelijk vermijden.

Prijslijst Cryolipolyse
Prijs per plaatsing €175,- per plaatsing