In onze waxcabine kunnen mannen en vrouwen terecht voor Full Body Waxing.
Onze medewerksters zijn gediplomeerde waxspecialisten.

Onze specialisten beheersen de speciale waxtechnieken die iedere keer voor een super glad resultaat zorgen. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige harssoorten voor ieder huidtype. Na een waxbehandeling blijven de haren gemiddeld 3 tot 6 weken weg.

DUO LICHAAMSBEHANDELING

Bij een DUO lichaamsbehandeling geniet je samen met je moeder, zus, dochter, vriendin of partner.
Hoe gezellig is het om samen te genieten? Tijd om op te laden en samen bij te kletsen.
In de duo-behandelruimte staan twee behandelstoelen, zodat je tegelijkertijd een behandeling kunt ondergaan.

Je ligt gezellig en ontspannen naast elkaar in onze salonruimte. Wanneer je dit wenst kunt je tijdens de behandeling gezellig met elkaar praten, niets zeggen en heerlijk genieten van de behandeling mag natuurlijk ook.

Duo lichaamsbehandeling - Massage

DUO Klassieke lichaamsmassage

Ontspanningsmassage is een lichaamsmassage op de huid, waarbij massageolie wordt gebruikt.
De klassieke massage is gericht op de algehele ontspanning van lichaam en geest, verzacht de pijn en stijfheid in spieren en gewrichten, verbetert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen.

De rustgevende en herstel bevorderende klassieke massage neemt de spanning weg in de spieren en vermindert het stressniveau in lichaam en geest. Dit leidt tot een betere gezondheid en gevoel van welbevinden.

25 Minuten: € 29,95 p.p.
55 Minuten: € 59,00 p.p.


DUO Hotstone massage 

Een echte weldaad voor je lichaam. De warmte van de stenen geeft een heerlijk ontspannende werking aan de vermoeide of pijnlijke spieren.
Bij deze massage wordt er gemasseerd met natuurlijke amandelolie en warme, zwarte Mexicaanse basaltstenen. De basaltstenen zijn natuurlijk gevormd vanuit de hete lava van vulkanen. Ze hebben meestal een temperatuur van tussen de 45 °C en 50 °C. Door de warmte van de stenen werkt een hotstone massage dieper door dan een gewone massage.

Hotstone massage

25 Minuten: 29,95 p.p.
55 Minuten: 59,00 p.p.