[av_layerslider id=’6′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jlwiuwfr’ admin_preview_bg=”]

Over Farmona

Het Farmona Natural Cosmetics Labaratory werd opgericht in 1997 in Krakau. De filosofie van het bedrijf combineert de meest recente resultaten van cosmetica en de nutritionele kracht van natuurlijke plantaardige ingrediënten. Voor wie innovatieve producten wil en hoge waarde hecht aan kwaliteit en efficiëntie van natuurlijke cosmetica. Het assortiment van Farmona bevat meer dan 450 producten voor het lichaam, gezicht en haarverzorging.
De producten van Farmona zijn herhaaldelijk bekroond met verschillende prijzen en erkenningen. Aan het eind van 2012 was Farmona het eerste Poolse cosmeticabedrijf dat is begonnen met de uitvoering van de GMP-normen die garant staat voor een hoge kwaliteit, zuiverheid van grondstoffen en onderdelen bij het eindproduct. Kortom: een fantastisch product met zeer hoogwaardige, effectieve ingrediënten voor een zeer betaalbare prijs.

Farmona

Pure Icon

Grondige reiniging van de huid en de perfecte voorbereiding voor elke behandeling. Pure Icon bestaat uit: rijke algenextracten, kristal, koolzaadolie, jojoba extract, zeepkruid extract, waterlelie extract, aloe vera, D-panthenol en Inuline. Is geschikt voor alle huidtypes, vooral voor de droge en zeer droge huid. Deze lijn werkt snel en effectief. Verwijderd ook waterproof make-up rondom de ogen, de mond, zonder te irriteren.

Pure Icon

Hydra Quest

Intensief hydraterende behandeling
Intens hydraterende behandeling voor alle huidtypes. In het bijzonder de vochtarme huid, droog door zon of zon- baden onder de zonnebank, airconditioning, verwarming in de herfst en winterperiode. Verhoogt de hydratatie van de huid op lange termijn, waardoor het mede stevigheid en vitaliteit aan de huid geeft.

HYDRA QUEST

Anti-Polulution

Onze huid word dagelijks blootgesteld aan veel schadelijke factoren, zoals o.a. milieuverontreiniging, airconditioning, verwarming, stress, UV-straling, medicijngebruik en sigarettenrook. Deze lijn is ook zeer geschikt voor de mannenhuid.
Actieve ingrediënten:

ANTI-POLLUTION Farmona

Neurolift

Geïnspireerd door de effecten van de prestigieuze aesthic geneeskunde. De voornaamste taak is de huid glad te maken, het verbeteren van de stevigheid, de huid te regenereren en ondersteunen de effecten van dermo-cosmetische behandelingen. Ontwikkeld voor vrouwen die een efficiënte en snelle verbetering van de conditie van de huid willen. Ook geschikt voor de mannenhuid.
Actieve ingrediënten:
Neuropeptide

Neurolift

Skalpel

Bijzondere lijn voor alle types vand e rijpere huid met regenererende en verstevigende eigenschappen. Dragon’s Blood en actieve bio-silicone met een combinatie van actieve ingrediënten die toegepast zijn, zorgen ervoor dat de huid er jonger, gezonder en onstpannen uitziet na de behandeling.
Actieve ingrediënten:

SKALPEL Farmona

ANTI A.G.E.

Rimpels, verkleuringen en verlies van stevigheid zijn voortijdige verouderingstekenen (aging). Onze dagelijks voeding levert een belangrijke bijdrage aan het ontstaan van huidproblemen o.a. door glycatie, door te hoge inname van koolhydraten (slechte suikers)
Farmona heeft een innovatief concept om voortijdige veroudering tegen te gaan.
Voor vrouwen en mannen vanaf 25 jaar met verlies van stevigheid en elasticiteit, rimpels, pigmentstoornissen in de huid, voor iedereen die het behoud van een jeugdig en fris uiterlijk belangrijk vinden.

ANTI A.G.E.

[/av_textblock]