[av_layerslider id=’5′ av_uid=’av-9a957′]

[av_textblock textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-desktop-font-size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-jhlr5bb9′ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]

Diamant gezichtsbehandeling

De diamant gezichtsbehandeling is een luxe en weldadige behandeling voor de  huid die extra aandacht nodig heeft. Uw huid wordt optimaal gereinigd en verzorgt met de producten van Farmona.
Nadat uw huid grondig is schoongemaakt, staat deze open voor het opnemen van werkstoffen en word het ampul aangebracht waarmee lijntjes en rimpeltjes worden behandeld. Met een massage word het ampul diep in uw huid gemasseerd. Dan volgt het aanbrengen van het masker wat de huid optimaal voedt, met over het crème masker een Cocoon Schuim masker wat het gezicht als een cocon omhult. Verzorgt de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen, zodat ze gezond en vitaal straalt met een dosis nieuwe energie en spankracht.
Kortom een mooie luxe uitgebreide gezichtsbehandeling met het doel; huidverbetering en ontspanning! Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

 Super deluxe gezichtsbehandeling Super deluxe gezichtsbehandelingen

De behandeling bestaat uit:

Duur 70 minuten
Prijs: € 69,- p.p.
[/av_textblock]

[av_button label=’Afspraak maken ‘ link=’manually,https://studiorosa.nl/afspraak-maken/’ link_target=” size=’x-large’ position=’center’ icon_select=’no’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color-highlight’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-9bd9n’]