[av_layerslider id=’5′ av_uid=’av-qusn’]

[av_textblock fold_type=” fold_height=” fold_more=’Lees meer’ fold_less=’Lees minder’ fold_text_style=” fold_btn_align=” textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-desktop-font-size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” fold_overlay_color=” fold_text_color=” fold_btn_color=’theme-color’ fold_btn_bg_color=” fold_btn_font_color=” size-btn-text=” av-desktop-font-size-btn-text=” av-medium-font-size-btn-text=” av-small-font-size-btn-text=” av-mini-font-size-btn-text=” fold_timer=” z_index_fold=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-jhlsyyce’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]

DUO gezichtsbehandelingen

Bij een DUO behandeling geniet je samen met je moeder, zus, dochter, vriendin of partner.
Hoe gezellig is het om samen te genieten? Tijd om op te laden en samen bij te kletsen.
In de duo-behandelruimte staan twee behandelstoelen, zodat je tegelijkertijd een behandeling kunt ondergaan. Je wordt tegelijk behandeld door twee schoonheidsspecialistes!

Je ligt gezellig en ontspannen naast elkaar in onze salonruimte. Wanneer je dit wenst kunt je tijdens de behandeling gezellig met elkaar praten, niets zeggen en heerlijk genieten van de behandeling mag natuurlijk ook.

DUO Gezichtsbehandeling


DUO Najaarsboost gezichtsbehandeling

Na het grote succes van onze winterglow behandeling is het nu weer tijd voor een nieuwe seizoensbehandeling. De najaarsboost!

Met deze behandeling geef je je huid de ultieme vitamine boost en loop je stralend de deur weer uit! Even een heerlijk moment van ont­spanning. Het is een heerlijk verzorgende, voedende en ont­span­nende huid­ver­beter­ende totaalbehandeling. Even dat moment voor jezelf én zichtbaar resultaat. Ook erg leuk om cadeau te geven!
Tijdens de behandeling krijgt u ook een lipmasker, dit zorgt voor gehydrateerde en zachte lippen.

Najaarsboost

De behandeling bestaat uit: 

 • Reiniging
 • Peeling
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Wenkbrauwen epileren
 • Serum
 • Lip masker
 • Crème masker
 • Gezichtsmassage

Dag verzorging met spf35

Duur van de behandeling circa 45 min.
Prijs € 52,50 p.p.


Duo Goud gezichtsbehandeling

Deze behandeling is een stevige boost voor de huid. Verheldert en herstelt de huidstructuur, pakt lichte pigmentatie aan, verzacht ouderdomsvlekjes en egaliseert de huid. De producten worden aangepast op uw huidtype. Het masker die gebruikt wordt in deze behandeling, hydrateert en stimuleert de collageenproductie. Deze behandeling is  o.a. perfect voor het herstellen van zonschade, verhelderd en zorgt voor een natuurlijk glow. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

Luxe gezichtsbehandeling luxe

De behandeling bestaat uit:

 • Huidanalyse
 • Reiniging
 • Peeling
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Epileren wenkbrauwen
 • 1 module naar keuze
 • Masker
 • Vliesmasker
 • Hoofdhuid / Decolleté massage
 • Dag of nachtverzorging

Duur 55 minuten
Prijs: € 59,-

 


DUO Diamant gezichtsbehandeling

De diamant gezichtsbehandeling is een luxe en weldadige behandeling voor de  huid die extra aandacht nodig heeft. Uw huid wordt optimaal gereinigd en verzorgt met de producten van Farmona.
Nadat uw huid grondig is schoongemaakt, staat deze open voor het opnemen van werkstoffen en word het ampul aangebracht waarmee lijntjes en rimpeltjes worden behandeld. Met een massage word het ampul diep in uw huid gemasseerd. Dan volgt het aanbrengen van het masker wat de huid optimaal voedt, met over het crème masker een Cocoon Schuim masker wat het gezicht als een cocon omhult. Verzorgt de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen, zodat ze gezond en vitaal straalt met een dosis nieuwe energie en spankracht.
Kortom een mooie luxe uitgebreide gezichtsbehandeling met het doel; huidverbetering en ontspanning! Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

Super deluxe gezichtsbehandelingen

De behandeling bestaat uit:

Duur 70 minuten
Prijs: € 69,- p.p.


DUO Platina gezichtsbehandeling

De Platina gezichtsbehandeling is een luxe en weldadige behandeling voor de huid die extra aandacht nodig heeft. Uw huid wordt optimaal gereinigd en verzorgt met de producten van Farmona. Nadat uw huid grondig is schoongemaakt, staat deze open voor het opnemen van werkstoffen en word het ampul aangebracht waarmee lijntjes en rimpeltjes worden behandeld.

De behandeling bestaat uit:

Duur 90 minuten

Prijs: € 95,- p.p.


DUO WinterGlow Treatment 

WinterGlow

– Reiniging
– Peeling
– HotStone massage Decolleté / Nek
– Hydra Ampul
– Gezichtsmasker
– Voetenbad met heerlijk geurende oliën
– Serum
– Dag / Nachtverzorging

Duur: 60 Minuten
Prijs: €64,95 p.p.
[/av_textblock]

[av_button label=’Afspraak maken ‘ link=’manually,https://studiorosa.nl/afspraak-maken/’ link_target=” size=’x-large’ position=’center’ icon_select=’no’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color-highlight’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-8pkjz’]