[av_layerslider id=’5′ av_uid=’av-9jzfm’]

[av_textblock textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-desktop-font-size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-gtq9u’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]

HEM gezichtsbehandeling

Speciaal voor HEM hebben wij een gezichtsbehandeling, speciaal gericht op de mannenhuid omdat jullie er natuurlijk ook verzorgd uit willen zien!
De mannenhuid is 24% dikker, heeft meer haarvaatjes en zenuwuiteinden in de huid. De doorbloeding en gevoeligheid van de huid is daardoor sterker. De huid van de man heeft een sterkere verhoorning, is vochtarmer, heeft meer bindweefsel en produceert meer talg. Daardoor heeft de man vaker last van onzuiverheden in het gezicht.
Bij deze behandeling maakt onze schoonheidsspecialiste gebruik van producten die speciaal geschikt zijn voor de mannenhuid. De producten laten de huid weer stralen en zorgen voor een gezonde uitstraling.

De behandeling bestaat uit:

Duur 40 minuten
Prijs: € 45,00
[/av_textblock]

[av_button label=’Afspraak maken ‘ link=’manually,https://studiorosa.nl/afspraak-maken/’ link_target=” size=’x-large’ position=’center’ icon_select=’no’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color-highlight’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-6l47m’]