Hotstone massage

Een echte weldaad voor je lichaam. De warmte van de stenen geeft een heerlijk ontspannende werking aan de vermoeide of pijnlijke spieren.
Bij deze massage wordt er gemasseerd met natuurlijke amandelolie en warme, zwarte Mexicaanse basaltstenen. De basaltstenen zijn natuurlijk gevormd vanuit de hete lava van vulkanen. Ze hebben meestal een temperatuur van tussen de 45 °C en 50 °C. Door de warmte van de stenen werkt een hotstone massage dieper door dan een gewone massage.

Door de vulkanische oorsprong bevatten deze een hoog percentage magnesium en ijzer, waardoor ze warmte lang vasthouden. De aangenaam warme stenen op uw lichaam werken ontspannend op uw spieren, het stimuleert de organen, het heeft een ontgiftende werking, geeft nieuwe energie en brengt het lichaam meer in balans.

Hotstone massage

De hotstone massage word op de volgende manier uitgevoerd.

Eerst worden er een aantal stenen op of naast je neergelegd, of je houdt hotstone stenen in de handen. (Ligt eraan wat de persoon zelf prettig vind)
Deze stenen zorgen ervoor dat het lichaam aan de warmte kan wennen en zorgen voor ontspanning. Vervolgens wordt het lichaam ingemasseerd met olie om de stenen goed over de huid te laten glijden.
We masseren de achterkant benen, voeten, rug, nek, schouders.
Als afsluiter krijgt u nog een heerlijke hoofdhuid/oormassage. Met warme kompresdoeken zal de olie worden verwijderd, en tenslotte nog een bodylotion.

Een heerlijke lichaamsbehandeling voor uw lichaam en werkt ultiem ontspannend!
U kunt kiezen uit een Hotstone massage van 30 of 60 Minuten

25 Minuten: 29,95
55 Minuten: 59,00