[av_layerslider id=’5′ av_uid=’av-8gt9o’]

[av_textblock textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-desktop-font-size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-2uvay4′ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]

Klassieke lichaamsmassage

Ontspanningsmassage is een lichaamsmassage op de huid, waarbij massageolie wordt gebruikt.
De klassieke massage is gericht op de algehele ontspanning van lichaam en geest, verzacht de pijn en stijfheid in spieren en gewrichten, verbetert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen.

De rustgevende en herstel bevorderende klassieke massage neemt de spanning weg in de spieren en vermindert het stressniveau in lichaam en geest. Dit leidt tot een betere gezondheid en gevoel van welbevinden.

Klassieke-Massage-1000x430

De klassieke massage is bijzonder geschikt bij vermoeidheid, stress, of lichte klachten aan de spieren. Deze massages zijn enkele eeuwenoude technieken. Er wordt gewerkt met strijkingen en knedingen. Tijdens de massage kunt u zelf aangeven wat u prettig vindt, zachte of een stevigere massage. De klassieke massage brengt u volledig tot rust en laat de vermoeidheid uit je lichaam wegvloeien, en laat alle opgebouwde stress al binnen enkele minuten wegebben. Tijdens de massage worden de voeten, achterkant benen, rug, nek en schouders gemasseerd. Na de behandeling word de olie verwijderd met warme kompresdoeken en daarna sluiten we de behandeling af met een bodylotion en kunt u  even bijkomen met een glaasje water. Na de massage voldoende water blijven drinken zodat de afvalstoffen goed kunnen worden afgevoerd.
U kunt kiezen voor een klassieke lichaamsmassage van 30 of 60 Minuten

25 Minuten: € 29,95
55 Minuten: € 59,00
85 Minuten: € 85,00 (Top tot teen)
[/av_textblock]