bodywaxing
StudioRosa
Uitje
Gellak

Prijslijst lichaamsbehandelingen

Je kunt bij Studio Rosa terecht voor verschillende lichaamsbehandelingen op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en ontspanning.
Tijdens de behandelingen wordt gebruik gemaakt van de producten van Farmona® professional.
Alle producten zijn gebaseerd op pure plantaardige ingrediënten. De grote verscheidenheid aan producten van Farmona® maken lichaamsverzorging mogelijk voor elke behoefte, huidtype en leeftijd.

Meer informatie kunt u vinden op de pagina over Farmona ®

farmona gezichtsbehandelingen lichaamsbehandelingen

Prijslijst lichaamsbehandelingen

Klassieke massage

Ontspanningsmassage is een lichaamsmassage op de huid, waarbij massageolie wordt gebruikt.
De klassieke massage is gericht op de algehele ontspanning van lichaam en geest, verzacht de pijn en stijfheid in spieren en gewrichten, verbetert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen.

30 Minuten € 29,95

60 Minuten € 45,-

Hotstone massage

Een echte weldaad voor je lichaam. De warmte van de stenen geeft een heerlijk ontspannende werking aan de vermoeide of pijnlijke spieren.
Bij deze massage wordt er gemasseerd met natuurlijke amandelolie en warme, zwarte Mexicaanse basaltstenen. De basaltstenen zijn natuurlijk gevormd vanuit de hete lava van vulkanen. Ze hebben meestal een temperatuur van tussen de 45 °C en 50 °C. Door de warmte van de stenen werkt een hotstone massage dieper door dan een gewone massage.

Door de vulkanische oorsprong bevatten deze een hoog percentage magnesium en ijzer, waardoor ze warmte lang vasthouden. De aangenaam warme stenen op uw lichaam werken ontspannend op uw spieren, het stimuleert de organen, het heeft een ontgiftende werking, geeft nieuwe energie en brengt het lichaam meer in balans.

30 Minuten € 27,50

60 Minuten € 54,-

Prijslijst lichaamsbehandelingen

Najaars gezichtsbehandeling

HOORAY onze nieuwste Seizoensbehandeling kan weer worden geboekt.
De zomer is nu namelijk echt voorbij. Het word weer kouder en wat is het dan heerlijk om jezelf even te verwennen.

De gezichtsbehandeling met een speciaal vitamine ampul met daar overheen 2 maskers. Een crème masker en een Cocoon Schuim masker die de huid een enorme boost geeft en de huid weer stralend en veerkrachtig maakt.

60 Minuten € 29,95 p.p.
Najaarsbehandeling lichaam

Najaarsbehandeling met een suikerscrub, en een hotstone massage waarbij de warmte van de hotstone stenen diep de huid indringen. Heerlijk voor de koude dagen!

45 Minuten € 29,95 p.p.
Najaarsbehandeling gezicht + Najaarsbehandeling lichaam€ 55,-