[av_layerslider id=’5′ av_uid=’av-dyxb9′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-9k94d’ admin_preview_bg=”]

Bedrijfsuitjes & personeelsuitjes

Bedrijfsfeesten organiseren en presenteren. Daar heeft Studio Rosa een speciaal team voor. Creatieve, gezellige beauty workshops en visagie presentaties voor uw bedrijfsuitje, teambuilding, relatiedag, event of beurs.

Wij bieden naast onze arrangementen ook de mogelijkheid om in samenspraak met u een speciaal arrangement op maat samen te stellen. Volledig  afgestemd op uw persoonlijke wensen en/of op uw bedrijf!

Workshop visagie

De Visagie workshop is geheel afgestemd op uw bedrijf en wensen. Uw werknemers zijn immers het visitekaartje van uw bedrijf. Tijdens deze interactieve workshop worden alle make-up technieken voor gedaan en duidelijk uitgelegd.

Visagie presentatie

Interactieve visagie presentaties voor bedrijven en beurzen.

De visagie presentaties van Studio Rosa zijn zeer leerzaam en inzetbaar als losstaande presentatie. Ons doel is te inspireren het uiterlijk serieus te nemen en er mee te spelen, aangevuld met do’s en don’ts.

Onze make-up presentaties worden ervaren als duidelijk, gezellig en vooral stimulerend. Een goede sfeer is daarbij ook zeer belangrijk en bruikbare make-up tips natuurlijk.

De presentatie kan uiteraard worden aangepast aan uw bedrijf en wensen. Wij maken graag een afspraak om deze te persoonlijk met u te bespreken.

Complete Beauty Hoek

Zet uw personeel eens in het zonnetje met een heerlijke Beautyhoek / verwendag. Studio Rosa maakt echt beauty feest van uw bedrijfsuitje. Er zijn vele mogelijkheden voor een geslaagde beauty dag. De volgende onderdelen zijn ook los van elkaar te boeken.

• Visagie

Er wordt een mooie make-up bij iedereen aangebracht. U krijgt persoonlijk make-up advies en leert van de tips. Het is leuk en verrassend om te zien hoe mooi je jezelf kan opmaken. Vaak op eenvoudige wijze door kleine veranderingen in de make-up aan te brengen.

• Nailart

De nagels worden mooi verzorgd en feestelijk versierd met glitter, steentjes en/of 3d stickers.

• Hairstyling

Het haar wordt mooi opgestoken of gestyled. We werken met een stijltang, een krultang, föhn, elastiekjes, en schuifjes.

• Style en Kleuradvies

U krijgt praktische voorbeelden te zien over de effecten van kleur en stijl. U krijgt een persoonlijk kleding en style advies met handige style tips.

• Fotoshoot

Er wordt een studio ingericht en elke gast kan hier op de foto. Na afloop worden er nog een aantal groepsfoto’s gemaakt
[/av_textblock]