Gespecialiseerd in Minerale huidverzorging en make-up. Voor een optimale huidconditie.

Kom helemaal
tot rust bij
Studio Rosa

about us

STUDIO ROSA IS DE GROOTSTE BEAUTYSALON
VAN DE REGIO GEVESTIGD IN HOEVELAKEN,
OMGEVING AMERSFOORT EN NIJKERK.

Je kunt bij ons terecht voor diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen met minerale grondstoffen uit de dode zee. Met onze minerale make-up met huidskleur analyse vind je de perfecte match voor jouw foundation. Daarnaast bieden wij ook lichaamsmassages, hot stone massages, full-body wax voor mannen en vrouwen, cryolipolyse, Ipl/SHR gel lak, gel nagels, Wimperextensions One by one en 3D Volume, Lash lift, diverse opleidingen en workshops en de leukste beauty kinderfeestjes aan.

Onze diensten

Aanbevolen

Wil je een dagje uit op maat? Geef je wensen door, dan kijken we samen naar de
mogelijkheden. Dit kan natuurlijk met meerdere personen.

ALLES ONDER ÉÉN DAK QUA
UITERLIJKE VERZORGING!

Zoals je ziet, kun je voor bijna alles bij ons terecht. Wij staan in deze omgeving bekend om onze DUO behandelingen. Mensen weten ons van heinen en ver te vinden voor een leuk dagje uit. Denk aan een duo gezichtsbehandeling gevolgd door een make-up workshop. Hoe leuk is dit?!
Onze professionals staan in onze beautysalon voor je klaar. Omdat wij vele facetten aanbieden kun je je favoriete behandelingen combineren. Zo bespaar je tijd en moeite! Bovendien bieden wij je vanzelfsprekend een resultaat van hoge kwaliteit met uitstekende service.
Wil je een dagje uit op maat? Geef je wensen door, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Dit kan natuurlijk met meerdere personen.. 

Studio Rosa

Contact

Heb je interesse of wil je meer informatie? Dan kun je voor vragen of een afspraak altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 033-2018402 of door middel van ons online contactformulier. Wij staan je graag te woord! Natuurlijk kun je ook gewoon binnenlopen in ons rustige en ontspannen pand te Hoevelaken. Je kunt met onze online agenda ook gemakkelijk een afspraak maken.

Schrijf je in voor onze nieuwsletter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste acties, kortingen en releases van nieuwe functies